Connect with us
Patrick Nordström.
Patrick Nordström.

Nyheter

Uppgifter: SSK värvar poängligasexan i division 1

Enligt uppgifter fyller SSK på forwardssidan med Patrick Nordström från Haninge. En forward som i så fall har 320 poäng (151+169) på 286 matcher i division 1 med sig i bagaget.

SSK har redan värvat Fredric Weigel – hela hockeyettans assistkung förra säsongen med 47 passningspoäng på 35 matcher i grundserien – från Haninge Anchors.

Men enligt uppgifter från Haninge Anchors supporterklubb kommer SSK att plocka ytterligare en spelare från den blivande seriekonkurrenten.

Nämligen forwarden Patrick Nordström, 28. En forward som förra säsongen noterades för 48 poäng (16+32) på 33 matcher för tabellsjuan Haninge i grundserien, och ytterligare fem poäng (2+3) på tre matcher i det efterföljande kvalspelet.

“Föga förvånande är ‘Notan’ ett hett byte och flertalet klubbar i division ett är intresserade av hans tjänster. Bland annat Huddinge, Vimmerby & nu även Södertälje SK”, skriver supporterklubben.

Om namnet känns bekant så spelade Nordström fem matcher med Mora i hockeyallsvenskan säsongen 2013/2014, men gick poänglös från samtliga matcher. Samma säsong skrapade Nordström dock ihop hela 53 poäng (27+26) på 38 matcher med Vallentuna, även det i den serie SSK spelar i kommande säsong. Totalt har Nordström noterats för 320 poäng (151+169) på 286 matcher i division 1.

Välbehövlig rutin för SSK, med andra ord.

Uppdragsport.se har sökt Nordström utan resultat, men fick i stället tag på Haninges sportchef, Rikard Schantz.

– Inte vad han själv vet, svarar Schantz på frågan om det skulle vara klart med en flytt till SSK för Nordström.

– Jag vet ingenting om det, svarar Niklas Flodin, tränare i Haninge Anchors.

Men det betyder som bekant ingenting i den här branschen.

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter