Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Uppgifter: Ahlströms kan tänka sig att stanna i SSK

SSK kan komma att landa två tunga namn med division 1-mått mätt. Enligt uppgifter kan tvillingarna Ahlström tänka sig att kombinera arbete med ishockey i Södertälje den kommande säsongen.

Victor Ahlström. Foto: David Nilsson Hamne
Victor Ahlström. Foto: David Nilsson Hamne

SSK har än så länge inte presenterat en enda spelare inför ”omstarten” i HockeyEttan.

Och det står heller inte klart om någon av spelarna från den gångna fiaskosäsongen kommer att stannar kvar.

Men det puttrar i bakgrunden.

Enligt uppgifter till Uppdragsport.se – från två av varandra oberoende källor – är tvillingbröderna Oscar och Victor Ahlström intresserade av att stanna kvar och ta SSK tillbaka till hockeyallsvenskan och SHL.

De två bröderna, som inte alls blommade ut som tänkt i hockeyallsvenskan, är favoriter hos nye tränaren Mats Waltin och kan tänka sig att kombinera arbete med ishockey i Södertälje.

Det råder ingen tvekan om att tvillingarna Ahlström vore två blytunga namn att ta med sig in i HockeyEttan. Potentialen finns där – det gäller bara att någon lyckas ta fram den. Och kanske Mats Waltin är rätt man för det uppdraget.

Uppdragsport.se har sökt båda tvillingarna de senaste dagarna men utan framgång.

Enligt vidare uppgifter till Uppdragsport.se arbetar man också på att förlänga med Mr. SSK, Robert Carlsson, som då skulle göra sin 21:a säsong i föreningen. Även det enligt Mats Waltins önskan. Men har Carlsson motivation nog för att kuska runt till Sollentuna, Tierp och Haninge?

UppdragSport.se har tidigare berättat om att SSK är intresserade av backen Oskar Drugge och målvakten Filip Algeman – båda med ett förflutet i SSK – och att de två spelarna också gärna återvänder till klubben.

– Jag vill gärna komma tillbaka om man säger så. Jag gick ju alla led med J18, J20, så det vore otroligt roligt att sluta cirkeln, sa Algeman till Uppdragsport.se efter att MrMadhawk skrivit på Twitter att den unge målvakten kommer att återvända till SSK.

 – Vi får väl se vad som händer. Trots att jag bara gjorde en säsong i klubben ligger den mig varmt om hjärtat. Jag är absolut villig att lyssna på vad SSK har att erbjuda, sa samtidigt Drugge till Uppdragsport.se.
Kommentera här

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

Nyheter

Jacob Dahlström kanske inte är lagets mest flashiga spelare. Men hans popularitet bland lagkamraterna är tydlig.

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.