Connect with us

Hi, what are you looking for?

Match

Uppdatering kring matcher på Hockeyallsvenskan.se

Hockeyallsvenskans vd, Stefan Bengtsson, ger uppdateringar kring säsongens matchsändningar på Hockeyallsvenskan.se.

SSK på Hockeyallsvenskan.se.
SSK på Hockeyallsvenskan.se.

Många är de som har efterfrågat någon typ av abonnemangsform på Hockeyallsvenskan.se:s webbsändningar av matcher i grundserien.

Men så blir det inte. Åtminstone inte den kommande säsongen.

– Det kommer bli pay-per-view. Anledningen är att många vill följa sitt favoritlag och vi kan aldrig säga hur mycket som sänds med just favoritlaget i en viss månad. Viasat och S24 väljer matcher först. Och då kan det bli att vi sänder jättemycket av ett lag, och något lag kanske vi inte alls sänder. Så det är inte helt enkelt att införa något sådant för sitt lag, säger ligans vd, Stefan Bengtsson, till Mrmadhawk.se.

Inför den kommande säsongen har Hockeyallsvenskan.se även valt att heltidsanställa Linus Eklund, som hade praktik i samband med ligans webbtv-satsning i fjol. Tanken är att Eklund ska vara ansvarig för produktionen, utveckla och göra sändningarna bättre. Han kommer dessutom, precis som i fjol, att kommentera vissa matcher.

Precis som Bengtsson och Hockeyallsvenskan.se lovade ifjol, under vad man kallade ”betaperioden”, kommer kvaliteten på sändningarna att höjas.

– Vi kommer att göra ett ganska tydligt lyft med HD-kameror och dessutom kommer vi göra en del investeringar. Linus börjar i augusti och blir ansvarig för att planera och driva detta, säger Bengtsson till Mrmadhawk.se.

Enligt Bengtsson hoppas man kunna släppa det preliminära, första sändningsschemat för Viasat Hockey den 12 augusti.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Efter 12 omgångar och ett längre uppehåll så återstartar HockeyAllsvenskan nu i veckan. Hur har spelet sett ut för SSK hittills och vad kan...

Andreas Häggström

Segern i Umeå blev en oväntad festinbjudan till vad som komma skall den här veckan. Faller allt på plats kan SSK slå HV71 på...

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...