Connect with us

Hi, what are you looking for?

Artiklar

Tony Zabel om SSK-ryktena

Tony Zabel sades vara en av kandidaterna till tränarposten i SSK. Så lär inte bli fallet.

– Jag har inte ens fått en förfrågan, säger Zabel till UppdragSport.se.

Tony Zabel på Mollys.
Tony Zabel på Mollys.

Ryktena kring vem som ska bli huvudtränare i SSK nästa säsong har varit många. De olika namnen likaså. Ett av dessa är Tony Zabel, närmast från Djurgården, som sades vara en huvudkandidat till jobbet.

UppdragSport.se kan dock berätta att så inte lär bli fallet. Zabel har nämligen inte ens fått en förfrågan från SSK.

– Jag har sett en massa rykten om att jag ska till SSK. Det gör mig lite förvånad, för jag har inte ens fått frågan, säger han.

Ryktet kring Zabel tog fart när han för tre veckor sedan fångades på bild under en måltid i Axa Sports Center. Därefter har han setts i arenan ett antal gånger. Men det beror på något helt annat än intensiva förhandlingar.

– Första gången var jag där med en god vän när hans kompis hade tryout-träning med SSK, och nu senast var jag där hela helgen under juniorslutspelet. Så enkelt är det. Det är fantastiskt att se hur man kan bli huvudkandidat till tränarjobbet bara för att man fångas på bild i Axa, säger han och skrattar.

Zabel har i dagsläget förfrågningar från andra klubbar, men om SSK skulle höra av sig vore det ett väldigt intressant alternativ, menar 43-åringen.

– Jag har ju själv sprungit runt i Scanarinken och sålt glass som barn. SSK är en väldigt anrik förening och det vore kul att se vad man skulle kunna åstadkomma i den föreningen. Men just nu är det inte aktuellt av den enkla anledningen att jag inte fått en förfrågan, säger Tony Zabel till UppdragSport.se.

5 kommentarer

5 kommentarer

  1. Profilbild

    Parre

    7 april, 2014 at 5:30 e m

    Det är David Rydells farsa han sitter med, kanske onödig info men iallafall!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Efter 12 omgångar och ett längre uppehåll så återstartar HockeyAllsvenskan nu i veckan. Hur har spelet sett ut för SSK hittills och vad kan...

Andreas Häggström

Segern i Umeå blev en oväntad festinbjudan till vad som komma skall den här veckan. Faller allt på plats kan SSK slå HV71 på...

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...