Connect with us

Hi, what are you looking for?

Artiklar

Tim Heed: ”Jag tittar på lägenhet i Södertälje”

SSK-produkten Tim Heed berättar om förra säsongen, SSK-ryktena – och att han just nu letar lägenhet i Södertälje.

– SSK ligger mig väldigt nära hjärtat, säger Heed till Uppdragsport.se.

SSK-produkten Tim Heed berättar om förra säsongen, SSK-ryktena – och att han just nu letar lägenhet i Södertälje. <br> – SSK ligger mig väldigt nära hjärtat, säger Heed till Uppdragsport.se.

Förra säsongen skulle bli offensiva backen Tim Heeds stora genombrott i elitserien. Men Heed hade – liksom hela Växjö – en tung start och blev utlånad till Västerås efter blott tio matcher.

Där återfick han självförtroendet och producerade 15 poäng på 41 matcher.

Redan under kvalserien började det ryktas om att Heed var på väg till SSK. Och när Andreas Hjelm blev klar för SM-finalisten Luleå kom det snabbt uppgifter om att Heed var ”ytterst nära” SSK.

Något som dementeras av Heed själv.

– Det är väl kul att man är lite eftertraktad eller vad man ska kalla det. SSK ligger mig väldigt nära hjärtat, det är moderklubben och staden jag är uppväxt i. Men ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens snackat med agenten än så jag vet inte ens vad jag har att ta ställning till, säger han till Uppdragsport.se, och fortsätter:

– Förhoppningen är att prata med honom inom kort och få lite bättre koll. Just nu vet jag ingenting förutom att jag hört de där ryktena som går.

Jag har hört att du tittar på lägenhet i Södertälje?

– Jaså? Ja, det stämmer att jag kollat runt lite, jag var faktiskt och tittade på en lägenhet i tisdags. Men det har jag tänkt även om det inte skulle bli SSK. Det är mer för att ha under sommaren och när man är hemma så man slipper hanka runt hos mina eller tjejens föräldrar.

Heed är draftad av Anaheim Ducks som också har ett finger med i spelet om 21-åringens nästa steg i karriären.

Själv är han kluven inför sitt val.

– Man vill spela så högt upp som möjligt men samtidigt måste man tänka på att få spela mycket och få stort förtroende så att man utvecklas. Det är väl det jag ska ta ställning till inom kort.

Det har varit rätt spänt mellan dig och några av SSK-fansen efter Malmöflytten. Hur ser du på det?

– Jag förstår att fansen tycker att man ska vara kvar och inte blir jätteglada när man går till en konkurrent tillsammans med flera andra. De ska givetvis stötta SSK och har all rätt att vara lite besvikna, men jag försöker koppla bort det där.

Till sist, hur ser du på din senaste säsong och din utveckling?

– Jag hade hoppats på att den här säsongen skulle gå bättre. Men det blev som det blev, jag spelade inte tillräckligt bra i Växjö. I Västerås tycker jag att jag började bra, sedan hade jag en dip som jag tog mig ur under kvalserien där jag tycker att jag spelade min bästa hockey. Jag är på rätt väg!

10 kommentarer

10 kommentarer

 1. Profilbild

  Oliver

  10 april, 2013 at 8:52 e m

  Välkommen hem. ;)

 2. Profilbild

  slotte

  10 april, 2013 at 8:53 e m

  Håller tummarna!

 3. Profilbild

  Marre

  11 april, 2013 at 1:04 f m

  Välkommen hem, Tim!

 4. Profilbild

  Nichlas

  11 april, 2013 at 9:57 f m

  För mig får han mer än gärna komma hem!!

 5. Profilbild

  Marcus

  11 april, 2013 at 6:11 e m

  Fan va skönt att ni gör det här! så jävla underbart. Försök arrangera lite sköna spelarintervjuer. Inte med frågor som ”hur känns det i kroppen” utan lite gliringar till andra spelare och lite sånt.

 6. Profilbild

  Peter

  11 april, 2013 at 7:12 e m

  den här sajten kan vara det bästa som hänt ssk. fortsätt såhär!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

Nyheter

Jacob Dahlström kanske inte är lagets mest flashiga spelare. Men hans popularitet bland lagkamraterna är tydlig.

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.