Connect with us
Stefan Nyman.
Stefan Nyman.

Nyheter

Stefan Nyman klar för Djurgården

Stefan Nyman ny assisterande tränare i Djurgården.

Efter Joakim Erikssons återkomst till Djurgården har klubben gjort klart med ytterligare SSK-relaterat.

SSK:s tidigare spelare och tränare Stefan Nyman, som lämnade SSK säsongen 2008/2009, ansluter till klubben som assisterande tränare åt Tony Zabel.

Precis som i SSK kommer Södertäljebördige Nyman främst att fokusera på backarna.

– Jag hade rollen som backtränare i tre år i Södertälje, varav två år i Elitserien och ett år i Allsvenskan. Under hela perioden samarbetade jag med Anders. Vi hade några riktigt bra säsonger, så det ska bli spännande att göra det hos Djurgården framöver. Då var jag också sportchef och det känns bra i det här läget att bara koncentrera sig på tränarrollen. Jag är otroligt intresserad av backspelet eftersom jag spelade back själv, så jag tycker att detta ska bli väldigt inspirerande, säger Stefan Nyman i ett pressmeddelande.

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter