Connect with us

Hi, what are you looking for?

Artiklar

SSK kallar till informationsmöte

Under tisdagen hålls ett informationsmöte för supportrar i gallerian i Axa Sports Center. Alla är välkomna.

Under tisdagen hålls ett informationsmöte för supportrar i gallerian i Axa Sports Center. Alla är välkomna.

Tisdagen den 1 april startar säsongen 14/15 för SSK. Avstampet mot ett nytt, förhoppningsvis framgånsrikt år sker genom ett informationsmöte i SSK:s regi.

Tiden för mötet – som sker i Gallerien (stora scenen i arenan) – är 17.30 och inleds med en halvtimmes fika enligt sedvanlig svensk tradition. Kl 18.00 inleds själva mötet när representanter från klubben går i genom punkter som rör den kommande säsongen.

Till en början kommer klubbledningen informera om statusen kring tränar- och klubbdirektörsfrågan Man kommer även ta upp övriga frågor gällande A-laget kommande säsong.

Dessutom kommer klubben delge hur satsningen ska se ut inför den hyperviktiga säsong som kommer. Punkterna som ska tas upp är:
– SSK:s målsättning
– Spelarbudget
– Säsongens röda tråd
– Man kommer också informera om en ny, unik kampanj

Även frågorna kring arenaatmosfären kommer diskuteras. Bland annat ska klubben berätta om de förändringar som görs i syfte att öka trycket på hemmastå och i arenan generellt. Dessutom kommer klubben ge information som rör säsongsbiljetter.

UppdragSport uppmanar alla SSK:are att ta sig till mötet. 150 personer har redan anmält sig.

Anmälan sker genom att mejla ditt namn till kansliet@sodertaljesk.se.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Efter 12 omgångar och ett längre uppehåll så återstartar HockeyAllsvenskan nu i veckan. Hur har spelet sett ut för SSK hittills och vad kan...

Andreas Häggström

Segern i Umeå blev en oväntad festinbjudan till vad som komma skall den här veckan. Faller allt på plats kan SSK slå HV71 på...

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...