Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

SSK intresserade av Oskar Drugge: ”Ligger mig varmt om hjärtat”

Det har varit väldigt tyst kring SSK:s under pågående silly season. Men man har åtminstone visat intresse för en spelare: Tidigare SSK-backen Oskar Drugge, 22, som själv öppnar för en comeback i Södertälje.

Oskar Drugge. Här intervjuad av KRIF-tv.
Oskar Drugge. Här intervjuad av KRIF-tv.

Vem blir SSK:s första nyförvärv inför omstarten i HockeyEttan och satsningen tillbaka till Hockeyallsvenskan och SHL? Än har ingen spelare presenterats men nog verkar det finnas intresse.

Enligt uppgifter till Uppdragsport.se har SSK varit i kontakt med backen Oskar Drugges agent.

– Men efter det har jag ingenting hört, men det är möjligt att min agent hört något, bekräftar Drugge själv för Uppdragsport.se.

Drugge spelade i SSK säsongen 2011/2012 – då det blev 24 poäng (2+22) på 43 matcher med J20-laget, samt två matcher med a-laget i hockeyallsvenskan – men har de tre senaste säsongerna spelat med Kallinge/Ronneby i division södra.

Men nu öppnar han för en återkomst till SSK, om klubben fortfarande är intresserad.

– Vi får väl se vad som händer. Trots att jag bara gjorde en säsong i klubben ligger den mig varmt om hjärtat. Jag är absolut villig att lyssna på vad SSK har att erbjuda, säger Drugge till Uppdragsport.se.

Den gångna säsongen noterades Drugge för 13 poäng (1+12) på 30 matcher i den starka södra HockeyEttan-serien. Det har tidigare aviserats intresse från hockeyallsvenskt håll för 22-åringen – men vill det sig väl kan Drugge alltså hamna i SSK.

Tidigare under tisdagen kunde Uppdragsport.se berätta att Åker/Strängnäs-stjärnan Christofer Blid är intresserad av en flytt hem till SSK – men att han nu kan bli kvar hos seriekonkurrenten.

Kommentera här

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

Nyheter

Jacob Dahlström kanske inte är lagets mest flashiga spelare. Men hans popularitet bland lagkamraterna är tydlig.

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.