Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

”Samme” vet inte när eller om han kommer hem till SSK

Många har hoppats på en snar hemkomst till SSK för NHL-proffset Mikael Samuelsson. Men det är inget som ”Samme” själv funderar på just nu.
– När jag kommer hem till Södertälje har jag ingen aning om. Om jag kommer hem alls. Det är alldeles för tidigt att säga, säger han till Expressen.

Många har hoppats på en snar hemkomst till SSK för NHL-proffset Mikael Samuelsson. Men det är inget som "Samme" själv funderar på just nu.<br>– När jag kommer hem till Södertälje har jag ingen aning om. Om jag kommer hem alls. Det är alldeles för tidigt att säga, säger han till Expressen.

Mikael Samuelsson tränar med SSK under försäsongen och många är de som hoppas att den Södertäljefostrade 36-åringen snart ska lämna NHL och vända hemåt igen.

Uppdragsport.se har tidigare pratat med sportchefen Per Nygårds om möjligheterna att få hem ”Samme” till SSK på mer permanent basis.

Något Nygårds inte fann så troligt.

– Det där är egentligen inte något som du ska fråga mig om, jag har ingen aning. Men jag tror inte det. Det där är något du i så fall får ringa och fråga Ken Holland (general manager, Detroit, red. anm.) om.

– Men det känns inte aktuellt om man säger så, jag känner mig ganska lugn. Det är ingenting jag jobbar på, avslutade Per Nygårds då.

Nu dementerar Samuelsson själv också de rykten som har florerat angående en snar hemkomst.

– Jag skulle aldrig ge upp NHL. Jag är definitivt inte klar där borta än. Dessutom är jag sugen på att spela bra hockey. Jag kommer absolut inte hem nu, säger han till Expressen, och fortsätter:

– När jag kommer hem till Södertälje har jag ingen aning om. Om jag kommer hem alls. Det är alldeles för tidigt att säga.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...

SSK-siffror

Det tog inte många dagar efter att SSK:s säsong tagit slut innan klubben presenterade Jonatan Harju och Felix Olsson som nyförvärv inför säsongen 21/22....

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.