Connect with us

Hi, what are you looking for?

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Nu är det nära!

4 dagar kvar tills det vi alla har sett fram emot, Premiären utav HockeyAllsvenskan 2013/2014. Det har varit en lång transportsträcka sedan maj, vi har slitit tillsammans och svetsats ihop genom diverse moment och nu är det äntligen dags.

Vi möter ju ett favorit tippat Rögle(Mögle ,som det är i mina Malmö öron) som har ett bra lag på pappret och framförallt 2 namn som kanske höjer temperaturen i matchen lite, ni vet alla vilka jag pratar om, två otroligt skickliga spelare som vi kommer göra allt för att dem skall ha så tråkigt som möjligt i Lindab arena på torsdag. Vi hade 2 tunga matcher mot SHL-laget AIK men det spelet som vi visade upp där tror jag inte vi kommer få se i premiären, nu börjar det gälla om poäng och då kommer vinnarinstinkten fram ännu mera.

Vi har haft lite skavanker men förhoppningsvis får vi tillbaka lite gubbar tills torsdag, såg precis att vi hade lånat in Linus från Färjestad BK, vet tyvärr inte speciellt mycket om honom men är ett välkommet tillskott nu när vi har några spelare borta.

Vi körde ett dubbelpass idag, där andra passet var på betoning av PP som kommer vara en viktigt faktor nu när serien kommer vara så jämn som den kommer vara. Imorgon blir det ”vanligt” pass för sedan skruva upp tempot på onsdag för drabbningen mot Rögle. Vi kommer även att hålla ett möte inom truppen för att se vad vi förväntar oss av varandra och som lag!

Hoppas ni kan hålla ut, jag gör knappt! Ge mig torsdag nu..

We´ll be in touch!

#43

6 kommentarer

6 kommentarer

 1. Profilbild

  Danne Andersson

  10 september, 2013 at 12:13 e m

  Abstinens deluxe …

 2. Profilbild

  chwilowki

  16 september, 2013 at 1:19 e m

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

SSK-siffror

SSK byter tränare. Och det är ironiskt att den ansvarige för det som har varit SSK:s största styrka de senaste två säsongerna får lämna...

Facebook

Senaste nytt

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

Nyheter

Jacob Dahlström kanske inte är lagets mest flashiga spelare. Men hans popularitet bland lagkamraterna är tydlig.

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.