Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Lucas och ”Dala” förlänger

Två viktiga förlängningar inför framtiden. Överraskningen Lucas Carlsson och snabbskrinnaren Jakob Dahlström har skrivit på.

Lucas Carlsson under träning på månskensrinken. Foto: David Nilsson Hamne

Lucas Carlsson hade inte själv trott att säsongen som gick skulle innebära så pass mycket a-lagspel. Men han visade framfötterna när han fick chansen och blev snabbt en favorit hos tränare Andreas Johansson som sa att han räknade in Lukas som given i a-laget. Lucas Carlsson förlänger nu med två år.

– Nu när jag fått ett kontrakt med A-laget vill jag vara med och hjälpa SSK till SHL. Inför säsongen hade jag hoppats på att få spela ett par matchen i A-laget, nu har det blivit många fler än så och det har varit enormt roligt med det förtroende jag fått av tränarna, säger Lucas i ett pressmeddelande.

Jakob Dahlström hade, precis som hela laget, en jobbig höst men kom igång allt mer desto längre säsongen led. ”Dala” förlänger med 1 år.

– Otroligt kul att vara kvar i Södertälje Sportklubb eftersom jag trivs med klubben och i staden. Vi lämnar säsongen som gått bakom oss, den var en riktigt stor besvikelse och just därför känns det också extra kul att stanna kvar för att ta en riktig revansch. Personligen så kommer jag arbeta vidare med att växa in i rollen jag fått som powerforward. Fortsätta utvecklas som jag själv tycker att jag gjort under året och bli ännu smartare, starkare och mer explosiv på isen, säger Dahlström till sodertäljesk.se

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

Nyheter

Jacob Dahlström kanske inte är lagets mest flashiga spelare. Men hans popularitet bland lagkamraterna är tydlig.

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.