Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Jake Marto ser ut att stanna i Europa

Jake Marto gjorde inget större vidare avtryck i SSK och finns inte med i planerna för nästa säsong. Nu verkar det som att 27-åringen är på väg till Österrike.

Jake Marto intervjuas av Uppdragsport.se. Foto: Richard Himberg.
Jake Marto intervjuas av Uppdragsport.se. Foto: Richard Himberg.

Jake Marto värvades förra sommaren till SSK. Förhoppningen var att han skulle bli ett snabbskrinande, offensivt hot.

Det blev han inte. Och även om han inte på något sätt gjorde bort sig var det för många uppenbart att han inte skulle få plats i ett storsatsande SSK kommande säsong.

Det var även sportchef Per Nygårds uppfattning, som ganska tidigt delklarerade att amerikanen inte fanns med i planerna.

I stället har Jake Marto tvingats se sig om efter nya lag. Något i Amerika, misstänkte många. Men så ser inte ut att bli fallet.

UppdragSport kan nämligen avslöja att Marto ser ut att stanna i Europa. Allra hetast av alternativen är Österrike, från vars högstaliga det sägs finnas mycket intresse. Mycket som tyder på att det är dit flyttlasset får dra vidare för 27-åringen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Efter 12 omgångar och ett längre uppehåll så återstartar HockeyAllsvenskan nu i veckan. Hur har spelet sett ut för SSK hittills och vad kan...

Andreas Häggström

Segern i Umeå blev en oväntad festinbjudan till vad som komma skall den här veckan. Faller allt på plats kan SSK slå HV71 på...

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...