Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Fler division 1-spelare på SSK:s camp – här är namnen

Flera intressanta division 1-spelare visar just nu upp sig för SSK.

Flera intressanta division 1-spelare visar just nu upp sig för SSK.

Tidigare under onsdagen kunde Uppdragsport.se meddela att SSK har tagit in Huddinges stjärnforward David Lillieström Karlsson på provspel. Allt som del av ett omfattande try out-camp.

– De har en camp den här veckan. Flera spelare på try out. Däribland David, säger en källa till Uppdragsport.se.

Men Lillieström Karlsson är inte ensam.

SSK har bjudit in flera spelare.

Däribland två från Tumba.

Namnen på de båda Tumbaspelarna ska vara David Rydell, back, och Marcus Bergman, forward, kan Uppdragsport.se avslöja i samarbete med sajten Div1hockey.se.

Bergman noterades för 42 poäng (20+22) på 41 matcher den gångna säsongen, medan Rydell inkasserade 19 poäng (3+16) på 30 matcher. Rydell har ett förflutet i Djurgården, Modo och Mora, medan Bergman har spelat i österrikiska andraligan och collegeligan GMHL.

Utöver Lillieström Karlsson, Bergman och Rydell ska dessutom en spelare från Skövde vara på plats i Södertälje. Namnet där ska vara Carl-Johan Sjögren. Precis – tidigare SSK-målvakten Pontus Sjögrens yngre bror. Och som är född i Södertälje och en gång i tiden representerade SSK:s J20-lag.

Sjögren noterades för 33 poäng (16+17) på 39 matcher med Skövde i division 1 den gångna säsongen.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...

SSK-siffror

Det tog inte många dagar efter att SSK:s säsong tagit slut innan klubben presenterade Jonatan Harju och Felix Olsson som nyförvärv inför säsongen 21/22....

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.