Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

David Lidström öppnar för fortsättning i SSK

David Lidström, som tillbringade senaste året i SSK, har inte stängt några dörrar inför nästa säsong.
– SSK är fortfarande med i racet. Klubben är ett av mina alternativ, säger han till UppdragSport.

David Lidström
David Lidström

SSK:s arbete inför nästa säsong är i full gång. Många av spelarna har redan aviserat att de kommer lämna klubben, men ett par har fortfarande inte bestämt någonting.

UppdragSport har tidigare kunnat berätta att tvillingarna Ahlström kan tänka sig ännu en säsong i klubben, och nu kan ytterligare ett namn sälla sig till den skaran: 27-årige backen David Lidström.

– Det jag hörde var att SSK kontaktade min agent efter säsongen. Det jag kan säga är att klubben är ett av mina alternativ, säger David Lidström till UpdragSport och fortsätter:

– Jag hade planerat att vara kvar i SSK en längre tid, men nu blev det som det blev. Trots att jag inte hade någon jättesäsong i laget så hörde de i alla fall av sig, så det får jag se som lite positiv feedback.

David, som för bara några dagar sedan fick höra att SSK ville behålla honom, sitter än så länge lugnt i båten.

– Man får vara tålmodig. Det händer inte så mycket på marknaden. Jag vet ännu inte ens om andra klubbar är intresserade. Men jag ska ha ett möte i veckan, då lär jag få reda på mer.

Det har nu gått omkring en månad sedan SSK åkte ur Hockeyallsvenskan, men Lidström vill ändå ta tillfället i akt och be om ursäkt till fansen.

– Jag känner mycket för människorna i klubben som förlorar jobbet och supportrarna som ställde upp för oss under säsongen. Det är ingen roligt känsla alls.

Kommentera här

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

SSK-siffror

Efter 12 omgångar och ett längre uppehåll så återstartar HockeyAllsvenskan nu i veckan. Hur har spelet sett ut för SSK hittills och vad kan...

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Efter 12 omgångar och ett längre uppehåll så återstartar HockeyAllsvenskan nu i veckan. Hur har spelet sett ut för SSK hittills och vad kan...

Andreas Häggström

Segern i Umeå blev en oväntad festinbjudan till vad som komma skall den här veckan. Faller allt på plats kan SSK slå HV71 på...

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...