Connect with us

Hi, what are you looking for?

Matchrapport

Blekt SSK nollade mot Karlskrona

Det var ett blekt SSK som under onsdagskvällen kördes över av Karlskrona. 4-0 slutade matchen.

Sebastian Idoff. Foto: Richard Himberg.
Sebastian Idoff. Foto: Richard Himberg.

Så var hockeysäsongen här, och därmed även de dystra, bottenlösa stunder som följer.

Matchen mot Karlskrona blev just ett sånt där rungande bottennapp för SSK:s del. Gnistan, energin och kreativiteten lyste med sin frånvaro medan Karlskrona å andra sidan spelade en frejdig, fartdylld ishockey.

Den första perioden var Södertäljes bästa men slutade 1-0 till KHK. Damien Fleury stod för SSK:s enda farlighet när han med ett snärtigt handledsskott träffade ribban bakom storspelande hemmamålvakten Patrick Galbraith.

Den andra perioden han knappt börja innan Jordan Smootherman tryckte in 2-0 mellan benen på Sebastian Idoff. Ett par minuter senare stod det även 3-0 på måltavlan sedan Alexander Bergström prickat in sitt andra mål för matchen.
Innan domaren blåste av den tredje och sista perioden hann Karlskrona även pricka in 4-0 i tom kasse.

Sammanfattningsvis gör SSK säsongen hittills sämsta match. Man var aldrig nära ett Karlskrona som fortsätter övertyga under säsongsinledningen. Blekingelaget kan numera stoltsera med maximala nio poäng på tre matcher – och makalösa 14-0 i målskillnad.

Nästa match för SSK:s del spelas på lördag då man tar emot Timrå IK i Axa Sports Center – och inte nog med det. SSK:s meste spelare genom alla tider ska hyllas för sina makalösa insatser och sitt enastående klubbhjärta. Jag talar givetvis om Robert Carlsson. Missa inte det!

6 kommentarer

6 kommentarer

 1. Profilbild

  Jouni Ruohonen

  19 september, 2013 at 6:38 f m

  Urusel insats av ssk :(

 2. Profilbild

  Markku Åhlström

  19 september, 2013 at 6:55 f m

  Så jävla bittert. Såg matchen och SSK spelade stundtals som ett virrigt jävla pojklag. Spelare som SSK hade koll på innan säsongen Bergström och smootherman levererar…suck… för karlskrona. Fan och jag som väntade att dom skulle komma till SSK när ryktena satte igång,ja ja jag vet att man ska ha ekonomi till det också.Det är 2 backar som jag är jävligt negativ till och det är bokros och rindal, bokros var väl hyfsad i hemma matchen men sedan tycker jag sådär om hans spel, rindal tycker jag är en darrig,osäker back som kanske har hemlängtan inte vet jag men fortsätter han spela såhär så är det dax att kolla efter en ny back.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

SSK-siffror

SSK byter tränare. Och det är ironiskt att den ansvarige för det som har varit SSK:s största styrka de senaste två säsongerna får lämna...

Facebook

Senaste nytt

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

Nyheter

Jacob Dahlström kanske inte är lagets mest flashiga spelare. Men hans popularitet bland lagkamraterna är tydlig.

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.