Connect with us

Hi, what are you looking for?

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Back 2 Back

Vi besökte ett Västerås, en förmodad topp konkurrent, som vi visste skulle vara en svår nöt att knäcka. Vi var inte riktigt redo från nedsläpp utan fick en lite chock när dom kom flygandes längs isen första 10 minuterna. Efter detta tycker jag vi spelar upp oss och gör en ok match, förutom att vi tyvärr förlorade så gjorde Niklas en bra match, vi fick även känna på lite gruff som skedde. Låter dom vinna nu på försäsongen så tar vi dem på tisdag istället !

Bara 24 timmar senare var det dags för ny drabbning, denna gången i Surahammar. En mysig hall som hade skön hockey atmosfär och helt okej med folk. Har dock aldrig förstått varför man inte har mattor eller något liknande i en hockey arena, kan uppstå vissa problem när 44 killar ska ta av sig sina 88 skridoskydd inom 2 meters avstånd.

Nog om det, vi mötte våra kvalserie konkurrenter som lyckades ta steget upp till SHL,Leksand. Vi ville visa vad skåpet skulle stå direkt, trots manfall på spelare i truppen så lyckades vi vinna en tight match som tyvärr präglades utav utvisningar. Dock ansåg jag att domarna var bra i matchen, detta är väl för att förtydliga regeländringarna som kommer ske under kommande säsong.

Jason visade sig vara ett riktigt ess när det kom till straffar, han lyckades överlista Gistedt på 2 suveräna sätt. Han fick kröna kronan till verket genom att göra ett tredje så han fick sitt berömda HATTRICK!

Fredde gjorde även han två strutar och kul att vi fick igång målskyttet lite. Tycker vi gör en bra match med tanke på att vi hade en match i benen och det bevisade att vilja slår klass !

Nu är vi förtjänta av lite helg innan fler roliga matcher och drabbningar sker !

Ta hand om era nära och kära !

Mvh #43

4 kommentarer

4 kommentarer

 1. Profilbild

  daniel

  15 augusti, 2013 at 7:14 e m

  intressant som alltid, tack!

 2. Profilbild

  Danne Lundberg

  15 augusti, 2013 at 10:17 e m

  Förstår inte riktigt vad du menar med att vilja slår klass….;)

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

SSK-siffror

SSK byter tränare. Och det är ironiskt att den ansvarige för det som har varit SSK:s största styrka de senaste två säsongerna får lämna...

Facebook

Senaste nytt

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.

Nyheter

Jacob Dahlström kanske inte är lagets mest flashiga spelare. Men hans popularitet bland lagkamraterna är tydlig.

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.