Connect with us

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Welcome to the reality

Såhär med lite distans till det hela, fy vad skönt att hockeysäsongen äntligen är här ! Vid första ispasset var det som julafton inne i vårt nya omklädningsrum, alla satt och bytte om, försökte få sin utrustning att se extra bra ut, fråga mig inte varför! (haha)

När Johan sa det var dags för oss att ställa upp för presentationen, då direkt kände man att nu är det dags för en ny upplaga av HockeyAllsvenskan, flera av våra nya kamrater fick en chock när vi möttes av 1500 galna, underbara SSK supportrar, som trotsat sommaren för att ge oss en underbar start på säsongen !

Tror många var nervösa, vet att jag var det, var det ändå lättade att äntligen få komma in i denna underbara atomsfär med blandning av is och hetta! Inte tror jag träningen går till en av dem bästa genomförda men otroligt roligt och tror det bjöds på ett eller annat skratt, vare sig det var med eller mot, det kvittar mig,för kul hade vi alla inne i AXA!

Nu efter 2 avverkade ispass med blandad fys, så känns det skönt att får vara i sitt rätta element igen, men gäller att komma in i kostymen direkt för vi möter Linköping redan på Torsdag, en bra värdemätare pga vi alla i SSK vill tävla mot dom bästa, det måste man för att bli bland dem bästa!

Nu är jag i behov av lite vila, skönt att solen kan titta fram lite på Östkusten, inte bara på vackra Väst.. Nu njuter man av helgen så möts vi av nya utmaningar nästa vecka !

I´ll be in Touch !!

 

Mvh #43

7 kommentarer

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Målvaktstankar med Sebastian Idoff