Connect with us

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Vinst till slut!

Precis hemkommen från matchen mot Almtuna ute i Åkers styckebruk. Matchen startade väldigt slarvigt men tyckte Almtuna hade taktpinnen i början men när vi började åka skridskor så hänga dem inte riktig med. Vi var inte ödmjuka nog i matchen, vi drog på oss lite för mycket utvisningar och det blev lite pojkmatch som Robban sa.

Nog med det, vi gör 4 mål i en match och Adam Hansen firade sitt permanenta kontrakt genom att skjuta sitt första mål för SSK från pass av Bengtsson, en annan junior som visat framfötterna på försäsongen. Pasta visar att han blir att räkna med under Allsvenskan, vackra pass och fina mål men även Engan visar bra form. Vi ska inte ens prata om Greg’s, unbeliveble!

Kul att vi vinner matcher, alltid bra att ha det i bagaget inför säsongen och för självförtroendet.

Vi hade även sponsorgolf igår ute på Kallfors, spelarna var uppdelade med diverse sponsorer och dom spelade något som hette scramble, är inte golf intresserad så där av svaret.

Längsta driven stod våran egen #27 för, hela 313 metet lappade han på bollen, ibland undrar jag om han har valt fel sport! Vi hade en riktigt trevlig förmiddag/lunch, alltid lika kul att få dela åsikter med andra än hockeyspelare, även otroligt god mat så ska ni luncha någon gång så är Kallfors ett bra altenativ.

Ni glömmer väl inte bort SSK lördagen på Ica Maxi mellan 12-16, kom och mingla, få autografer och framförallt handla produkter och stöd SSK!

Take care

#43

8 kommentarer

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Målvaktstankar med Sebastian Idoff