Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Uppgifter: Mattias Beck på ingång

SSK tycks inte ha värvat klart på forwardsfronten. Enligt uppgifter till Uppdragsport.se pekar mycket på att Moraforwarden Mattias Beck bär det berömda S:et i höst.

Under de senaste sju dagarna har SSK presenterat fyra nyförvärv: Tjeckiske landslagsbacken Michal Gulasi, kanadensiske spetsforwarden Francois Bouchard, Brynäscentern Alexander Larsson och Örebros målvakt tillika kvalseriehjälte Tim Sandberg.

Med tanke på att Robert Carlsson högst troligtvis kommer att förlänga med SSK torde därför forwardsplatserna vara fyllda.

Men enligt mycket goda uppgifter till Uppdragsport.se har SSK siktet skarpt inställt på ytterforwarden Mattias Beck, i fjol i Mora, där han noterades för 43 poäng på 58 matcher. Men Beck ska, enligt samma uppgifter, inte bara befinna sig på SSK:s radar – utan vara väldigt nära.

Gissningsvis finns även AIK med i bilden. Eller har åtminstone funnits. Den klubb som Beck spelade med under J18-åren och har representerat i såväl SHL som hockeyallsvenskan med. Totalt har det blivit tio säsonger i AIK. Om Mattias Beck hamnar i SSK skulle han bli ”AIK-spelare” nummer fyra som valt SSK framför AIK inför Solnalagets första säsong i hockeyallsvenskan efter degraderingen från SHL.

Uppdragsport.se har sedan tidigare avslöjat värvningarna av Jonas Djupvik, Erik Lindhagen och tvillingarna Victor och Oscar Ahlström.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Facebook

Mest läst just nu

Senaste nytt

SSK-siffror

Andra och sista delen i genomgången av SSK:s trupp inför säsongen 21/22. Den här gången är det forwards och special teams som synas.

SSK-siffror

För första gången har Mikael Samuelsson satt ihop en SSK-trupp där varje spelare är signad av honom. I en artikelserie på två delar kommer...

SSK-siffror

SSK har värvat flera intressanta spelare under våren och sommaren men frågan är om inte en 17-åring från juniorlaget är den spelare som blir...

SSK-siffror

Det tog inte många dagar efter att SSK:s säsong tagit slut innan klubben presenterade Jonatan Harju och Felix Olsson som nyförvärv inför säsongen 21/22....

Silly season

Han var framträdande under Västerviks succésäsong. Nu ser det ut att bli spel med SSK nästa säsong.