Connect with us
Sebastian Idoff. Foto: Richard Himberg.
Sebastian Idoff. Foto: Richard Himberg.

Nyheter

Uppdragsport.se presenterar: Sebastian Idoffs spelarblogg

Sebastian Idoff kommer att skriva en spelarblogg på Uppdragsport.se den kommande säsongen. Förhoppningen är att han ska skriva om, inför eller efter varje match.
– Det finns några favoriter, absolut, säger Idoff på frågan om det finns några medspelare han gärna driver med i bloggen.

Uppdragsport.se kan med glädje presentera SSK:s färgstarke målvakt Sebastian Idoff som bloggare – en blogg som du finner här.

Den kommande säsongen kommer #43 att ta oss med in i omklädningsrummet, ut på isen, in i spelarbussen – och så vidare.

– Bloggen följer med överallt, förhoppningen är att jag ska skriva varje match, sen om det blir dagen innan match eller matchdag återstår att se.

Vad kommer bloggen att handla om?

– Bloggen kommer att handla om mina egna åsikter kring ämnet hockey men även en massa intressanta detaljer som sker bakom de stängda dörrarna i AXA. Roliga spelarkommentarer eller något som någon gör. En massa roliga saker men även intressanta, säger Idoff om sitt nya uppdrag.

 Hur ser din bloggerfarenhet ut?

– Jag har väl ingen riktigt bloggerfarenhet utan har försökt på några olika sidor men oftast glömt bort men med denna bloggen blir allt aktuellt för det handlar om klubben, spelare och man är med och upplever allt. Jag har ju pluggat lite media i skolan, samt läst svenska C-D så kan väl leva på de meriterna.

Någon särskild medspelare som ligger i… farozonen? Tänker på uthängningar. 

– Alla spelare ligger i farozonen, det är det som blir det roliga. Alla kan säga något kul eller göra något annorlunda så listan kan bli lång men det finns några favoriter, absolut.

HÄR KAN DU LÄSA IDOFFS BLOGG!

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

Mer på samma ämne Nyheter