Connect with us
SSK på Hockeyallsvenskan.se.
SSK på Hockeyallsvenskan.se.

Match

Uppdatering kring matcher på Hockeyallsvenskan.se

Hockeyallsvenskans vd, Stefan Bengtsson, ger uppdateringar kring säsongens matchsändningar på Hockeyallsvenskan.se.

Många är de som har efterfrågat någon typ av abonnemangsform på Hockeyallsvenskan.se:s webbsändningar av matcher i grundserien.

Men så blir det inte. Åtminstone inte den kommande säsongen.

– Det kommer bli pay-per-view. Anledningen är att många vill följa sitt favoritlag och vi kan aldrig säga hur mycket som sänds med just favoritlaget i en viss månad. Viasat och S24 väljer matcher först. Och då kan det bli att vi sänder jättemycket av ett lag, och något lag kanske vi inte alls sänder. Så det är inte helt enkelt att införa något sådant för sitt lag, säger ligans vd, Stefan Bengtsson, till Mrmadhawk.se.

Inför den kommande säsongen har Hockeyallsvenskan.se även valt att heltidsanställa Linus Eklund, som hade praktik i samband med ligans webbtv-satsning i fjol. Tanken är att Eklund ska vara ansvarig för produktionen, utveckla och göra sändningarna bättre. Han kommer dessutom, precis som i fjol, att kommentera vissa matcher.

Precis som Bengtsson och Hockeyallsvenskan.se lovade ifjol, under vad man kallade “betaperioden”, kommer kvaliteten på sändningarna att höjas.

– Vi kommer att göra ett ganska tydligt lyft med HD-kameror och dessutom kommer vi göra en del investeringar. Linus börjar i augusti och blir ansvarig för att planera och driva detta, säger Bengtsson till Mrmadhawk.se.

Enligt Bengtsson hoppas man kunna släppa det preliminära, första sändningsschemat för Viasat Hockey den 12 augusti.

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Match