Connect with us
SSK.
SSK.

Nyheter

Tre spelare klara för SSK – och i morgon kommer det fler

SSK har presenterat tre spelare inför den kommande säsongen. Och på tisdag kommer det ytterligare nyförvärv.

Den senaste veckan har Uppdragsport.se kunnat berätta att Lucas Carlsson förlänger med SSK, och att Jakob Wallin – från Kalix i division 1 norra men i grunden en riktig SSK-produkt – är klara för SSK. Det har också framkommit att Adam Hansen förlänger med SSK.

Och i dag blev det officiellt: Samtliga tre spelar i SSK nästa säsong.

– Jävligt skönt! säger Wallin till Uppdragsport.se i en kommentar.

– Jakob är en hårt arbetande spelare som har ett fantastiskt stort SSK-hjärta! Han kommer bidra med full prestation varje dag och med sin höga ambition kommer Jakob ha goda förutsättningar att fortsätta utvecklas, säger tränare Mats Waltin till SSK:s hemsida.

SSK-produkten Adam Hansen noterades för 3+3 poäng på fyra matcher under en utlåning till Skövde i division 1 södra – en av de bästa division 1-serierna – förra säsongen.

Nu ser han ut att bli en viktig pjäs under SSK:s resa tillbaka till hockeyallsvenskan och SHL.

– Både Adam och Lucas (Carlsson) har ungefär samma storlek och är båda skridskoskickliga och moderna hockeyspelare. Adam är riktigt hård i kroppen och bidrar med ett fint fysiskt och offensivt spel från sin backposition. Lucas har en riktigt fin förmåga att komma ut med puck ur trängda situationer och är inte rädd för att ta sig in i trafiken. Han har bra teknik och fin kreativ förmåga. Jag har fått ett gott intryck av båda dessa killar och det känns givetvis bra för oss att kunna lägga till dessa två byggstenar i vårt lagbygge inför den kommande säsongen, säger Mats Waltin till SSK:s hemsida.

Under tisdagen kommer SSK att avslöja ytterligare värvningar.

Uppdragsport.se har tidigare avslöjat och skrivit om spelare som målvakten Filip Algeman från Kalix, forwarden Anton Holm från Karlskoga och forwarden Victor Andersson från Huddinge. Lägg därtill att det viskas om förlängningar med David Lidström och tvillingarna Ahlström. Även ett par J20-spelare är aktuella för spel med a-laget nästa säsong.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter