Connect with us

Nyheter

SSK:s kansli: Då skickas säsongskorten ut

Det börjar närma sig… här är senaste status rörande säsongskorten.

Säsongskort är en viktig inkomstkälla för SSK.
Säsongskort är en viktig inkomstkälla för SSK.

Om drygt en vecka är det dags…

Hockeyallsvenskan startar och SSK premiärspelar borta mot ett av förra årets topplag, Tingsryd, onsdagen den 14 september.

På lördagen samma vecka är det hemmapremiär mot AIK. En match om förvisso tv-sänds men lär locka en fin publiksiffra till Scaniarinken.

Och säsongskorten är på gång.

– Vi skickar ut säsongskorten i slutet på denna vecka, säger Jenny Palm, biljettansvarig hos SSK.

I nuläget har SSK sålt 960 säsongskort på privatsidan och nu siktar man mot rekordet i hockeyallsvenskan: 1002 stycken. Klubbens tidigare försäljningsrekord i hockeyallsvenskan är alltså 1001 sålda säsongskort.

– Som du säkert sett så är spelarna igång och ringer gamla säsongare så förhoppningsvis får vi några nya säsongare här i veckan, säger Jenny Palm, biljettansvarig hos SSK.

Ja, spelarna ringer alltså runt till tidigare säsongskortsinnehavare – samt nuvarande säsongskortsinnehavare, för att tacka – för att försöka få med dem på resan. Känner du någon som borde skaffa säsongskort, men som inte har det, kan du be SSK att ringa upp personen. Det gör du här.

Här kan man ordna säsongskort via nätet.

För den som inte har säsongskort går det nu bra att boka lösbiljetter till hemmapremiären SSK – AIK – klicka här för att boka!

Det är C More som sänder SSK:s matcher den kommande säsongen. Antingen via någon av tv-kanalerna eller via kanalens play-tjänst på nätet. Du kan boka ett C More Sport-paket för 299 kronor/månad här. Det kostar 399 kronor/månad om du bokar ditt paket efter den 11:e september.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter