Connect with us
Joakim Hedlund.
Joakim Hedlund.

Nyheter

SSK värvar hemvändare: “Jag stod i SSK-klacken”

SSK plockar in ännu en forward. Och det är en sann SSK:are det handlar om.

SSK har landat ännu en hemvändare.

Det handlar om forwarden Joakim Hedlund som lämnade SSK inför gymnasieåren och därefter hamnade i Nyköping.

25-åringen kommer närmast från fyra säsonger med Visby/Roma i division 1.

Och det är en riktig SSK:are som klubben har värvat.

“Större täljehjärta än Joakim Hedlund är svårt att hitta. Riktigt kul!” skriver en person på Twitter, bland annat.

– Jag är Sportklubbare och stod i klacken tills jag flyttade till Nyköping, det är såklart jätteinspirerande och roligt att ta plats i A-laget! Jag skulle beskriva mig själv som en hårt arbetande och intensiv forward med bra skridskoåkning. Jag försöker spela tvåvägshockey och vara lika stark i alla zoner. Jag ser mig själv som en spelare med bra karaktär och vill gärna föregå med gott exempel genom att vara en bra ledare på isen, säger Hedlund till klubbens hemsida.

Hedlund beskrivs som en hårt arbetande spelare med bra skridskoåkning.

– Jocke är en attityds- och energispelare i ordets rätta bemärkelse. Han har samlat på sig en portion erfarenhet och vet vad det handlar om och jag ser honom som en utvecklingsbar och spännande spelare som liksom har fastnat i HockeyEttan. Det är givetvis en krydda i att Jocke är en SSK:are som nu vänder hem, det har ett härligt extravärde, säger tränare Mats Waltin till SSK:s hemsida.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter