Connect with us
Janos Hari.
Janos Hari.

Nyheter

SSK ute efter tungt forwardsnamn: “Jag började bli sugen på SSK”

SSK har bytt ut stora delar av laget och ser ut att blicka någorlunda uppåt i tabellen sett till de värvningar som görs.

Även offensivt ser SSK ut att vilja rusta upp ordentligt.

Enligt säkra uppgifter till Uppdragsport.se är eller har SSK varit nära en värvning av Janos Hari, 25, vilket kan vara en fingervisning om var ribban ligger.

Janos Hari är en ungersk forward och landslagsman, fostrad i svensk hockey sedan juniortiden, som den senaste säsongen spelade med Leksand i SHL där det blev 17 poäng på 51 matcher i grundserien. Hari var med och spelade upp Leksand i SHL 2015/2016 och stod den säsongen för 43 poäng, 10+33, på 44 matcher i hockeyallsvenskan. 25-åringen har tidigare spelat i SHL med Modo, med Djurgården i hockeyallsvenskan och i finska högstaligan.

– Ja, jag började att bli sugen på det (SSK). Men fick höra i dag att det inte blir av trots allt, tyvärr. Väldigt synd tycker jag, säger Janos Hari till Uppdragsport.se på lördagen.

Janos Hari är känd för sin öppenhet och frispråkighet, och har ofta varit i dispyter i sociala medier och i media. En spelare som säger vad han tycker och skapar rubriker men också levererar på isen. En profil.

Han beskrivs vidare som en playmaker i stil med Fredric Weigel. En spelare som Hari dessutom är kompis med.

Vet du varför det inte blir av?

– Jag vet inte. Jag fick ett mess i morse av agenten om att de (SSK) dragit tillbaka sitt intresse, säger Janos Hari vidare.

Sanning eller inte?

Det lär vi få se framöver. Men SSK är i alla fall på jakt.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter