Connect with us

Andreas Häggström och Johan Myrberg från SSK-podden, där även Mauri Hermundsson ingår vanligtvis, har kört Live @ Templet innan ett par av matcherna under hösten och tidiga vintern.

Live @ Templet är som ett SSK-podden live, på en “scen” med gäster, och Andreas som leder samtalet kring aktuella frågor och andra intressanta vinklar kopplade till SSK.

Nu fortsätter Live @ Templet in i Allettan – direkt från start innan den heta och viktiga premiärmatchen hemma mot Hudiksvall måndagen 28 december.

– Det kommer garanterat bli annorlunda mot tidigare nu när matchen efteråt faktiskt gäller något. Johan är redan sjukt nervös inför matchen. Och jag också. Det lär även märkas på “scen”, säger Andreas Häggström.

– Ja, ångesten inför den här viktiga Allettan gör att jag riskerar genomföra Live @ Templet i fosterställning, säger Johan Myrberg.

Live @ Templet har tidigare gästats av Rolf Wanhainen och Lars “Dala” Dahlström, men gästas den här gången av Mikael Mjörnberg, som är något av en expert på Hockeyettan och allmänt känd för hockeypubliken i sociala medier.

Live @ Templet 28/12, nu på måndag, drar igång 17:45 i Rinkside bar/Prime i Scaniarinken. Se till att komma i tid. De två senaste gångerna har det varit fullsatt när Live @ Templet avslutas och man hoppas på lika mycket folk den här gången.

Kom och lyssna på skönt tugg och drick en öl eller en läsk. Eller ät en bit mat om du känner för det.

Klicka här för mer info och info för att boka bord

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Live@Templet