Connect with us

Match

Stöd SSK mot Leksand – så här får du tag på biljetter

Är du på plats när SSK inleder säsongen? Uppdragsport.se guidar dig till en av försäsongens hetaste träningsmatcher redan nu.

Du kanske laddar för fullt inför midsommar men för den som inte kan släppa tanken på den kommande hockeysäsongen finns det all anledning att börja planera.

Den 14 augusti spelar till exempel SSK sin tredje träningsmatch – mot Leksand, på neutral mark i Surahallen i Surahammar – och det  går att köpa biljetter redan nu.

Det är Surahammars IF som arrangerar matchen. En match som på förhand lyfts fram som “säsongens match”. “Boka upp den 14 augusti redan nu, så fyller vi ishallen tills dörrarna bågnar”, skriver klubben bland annat på sin hemsida.

Och visst vore det roligt med ett större antal SSK-supportrar på plats – i synnerhet mot Leksand?

Som gästande supporter är det dock inte helt lätt att köpa biljetter, har det visat sig.

Förhandsbokningar sker nämligen via Surahammars kansli, och inte på nätet. Men med lite vilja och en pålitlig brevbärare kan även SSK-supportrar köpa biljetter utan att behöva besöka kansliet.

– Kontakta kansliet och boka biljetter, lämna namn och adress, pengarna sätts in på vårat bankgiro 5469-4872. Så fort pengarna kommit oss tillhanda så skickas biljetterna till beställaren, försäkrar Staffan Hesselbäck, tävlingsansvarig inom Surahammars IF, för Uppdragsport.se.

Kuriosa värd att notera är att relationen mellan Surahammar och SSK går långt tillbaka.

“Sura” har bland annat exporterat spelare som Ronald “Sura Pelle” Pettersson, Stig Göran “Stisse” Johansson och Nils Olof Schilström till Södertälje.

Så se till att vara på plats, du också. Ring till Surahammars kansli på telefonnummer 0220-31022. Eller mejla kansliet på sif@suravision.se. Här kan du dessutom ta del av mer information rörande biljetter.

Biljettpriser:

Sittplats: 170 kronor.
Ståplats: 120 kronor.

Överblivna biljetter säljs i entrén på matchdagen.

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

2 kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Match