Connect with us
Bilder från SSK:s säsong i hockeyettan.
Bilder från SSK:s säsong i hockeyettan.

Nyheter

Första bussen med SSK-fans till kvalseriepremiären fullbokad: ”Folk är på gång nu när det verkligen gäller”

“Jag får verkligen känslan av att folk är på gång nu när det verkligen gäller.”

SSK är klart för kvalserien.

Seriekonkurrenten Västerås likaså.

På senare år har de hockeyallsvenska lagen inlett kvalserien med spel mot varandra, och allt pekar på att det blir så i år också. Och då inleder alltså SSK kvalserien mot Västerås – på bortaplan, torsdagen den 23 mars, i vad som lär bli ett glödhett möte med många känslor.

Inför mycket publik.

Och många SSK:are? Ja, det mesta pekar på det. Supporterklubbens första buss till Västerås blev fullbokad på mindre än ett dygn.

– Att fylla bussarna gick väldigt fort och jag får verkligen känslan av att folk är på gång nu när det verkligen gäller. Vi fyllde hela bussen på cirka 37 timmar, så att det finns ett större intresse nu tycker jag är tydligt, säger Mikaela Gustavsson hos Supporterklubben till Uppdragsport.se.

Till skillnad från under säsongen då intresset, i takt med att laget slirat i tabellen och läget sett allt mörkare ut, har varit svalt.

– Ja, vi har ju dessvärre inte fått ihop bussar under säsongen och vi kan ju även se att folk inte tagit sig till Scaniarinken heller, säger Mikaela Gustavsson och fortsätter:

– Att det är Västerås borta kan ju såklart också bidra till att många väljer att följa med. Vi har ju varit klara för ett negativt kval länge nu, jag tror att det har bidragit till att folk kunnat ladda om.

Efter att den första bussen till Västerås blivit full siktar nu Supporterklubben på att fylla buss nummer två. På onsdagskvällen, vid 20:30, var halva buss två fylld.

Ska du med? Klart du ska. Pris: 200 kronor – inklusive matchbiljett. Pengarna betalas på bussen med Swish eller kontanter. Avgångstid 16:45 från Stora torget vid Sankta Ragnhilds kyrka i Södertälje. Det finns möjlighet att åka med från Nykvarn och Strängnäs, meddela Supporterklubben det så ger de dig mer information. Har du ingen att åka med? Skit i det. Du har SSK-kompisar på bussarna.

Mejla din bokning till: supporterklubben_2013@live.se om du ska med till Västerås.

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter