Connect with us
Oskar Drugge. Här intervjuad av KRIF-tv.
Oskar Drugge. Här intervjuad av KRIF-tv.

Nyheter

SSK intresserade av Oskar Drugge: “Ligger mig varmt om hjärtat”

Det har varit väldigt tyst kring SSK:s under pågående silly season. Men man har åtminstone visat intresse för en spelare: Tidigare SSK-backen Oskar Drugge, 22, som själv öppnar för en comeback i Södertälje.

Vem blir SSK:s första nyförvärv inför omstarten i HockeyEttan och satsningen tillbaka till Hockeyallsvenskan och SHL? Än har ingen spelare presenterats men nog verkar det finnas intresse.

Enligt uppgifter till Uppdragsport.se har SSK varit i kontakt med backen Oskar Drugges agent.

– Men efter det har jag ingenting hört, men det är möjligt att min agent hört något, bekräftar Drugge själv för Uppdragsport.se.

Drugge spelade i SSK säsongen 2011/2012 – då det blev 24 poäng (2+22) på 43 matcher med J20-laget, samt två matcher med a-laget i hockeyallsvenskan – men har de tre senaste säsongerna spelat med Kallinge/Ronneby i division södra.

Men nu öppnar han för en återkomst till SSK, om klubben fortfarande är intresserad.

– Vi får väl se vad som händer. Trots att jag bara gjorde en säsong i klubben ligger den mig varmt om hjärtat. Jag är absolut villig att lyssna på vad SSK har att erbjuda, säger Drugge till Uppdragsport.se.

Den gångna säsongen noterades Drugge för 13 poäng (1+12) på 30 matcher i den starka södra HockeyEttan-serien. Det har tidigare aviserats intresse från hockeyallsvenskt håll för 22-åringen – men vill det sig väl kan Drugge alltså hamna i SSK.

Tidigare under tisdagen kunde Uppdragsport.se berätta att Åker/Strängnäs-stjärnan Christofer Blid är intresserad av en flytt hem till SSK – men att han nu kan bli kvar hos seriekonkurrenten.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter