Connect with us

Nyheter

SSK-favoriten Christofer Blid gör comeback – eller?

Måndagens transferbomb landade fel.

Christofer Blid. Foto: David Nilsson Hamne
Christofer Blid. Foto: David Nilsson Hamne

“Vi är glada att kunna presentera att Christofer Blid och Viktor Koskinen är i träning med oss från och med veckan som kommer. Två killar med rutin, och en stark historia ända från tiden med Åkers Hockey. Välkomna!”, skrev Åker/Strängnäs på Facebook under söndagen.

På sin hemsida skriver man också om det hela:

“Det är två herrar som tillför mycket rutin, och mycket kunnande på isen. Över tid så tror vi detta kommer bli bra för oss i Fortsättningsserien.”

Hockeyettanklubben, i fjol en av SSK:s konkurrenter, går tungt i den västra serien och siktar in sig på spel i fortsättningsserien för att försöka hålla sig kvar i Hockeyettan. Hittills har det bara blivit två vinster och sju poäng, samt -59 i målskillnad, på 19 matcher. Härom veckan förlorade man dessutom med hela 14-0. Även om man lyckades vinna med 3-1 mot Surahammar den gångna helgen.

Så, comeback för hjälten Christofer Blid, som i allra högsta grad var en bidragande orsak till att SSK klev upp i Hockeyallsvenskan igen med sina 26 poäng, 13+13, på 25 matcher?

Nja, inte enligt honom själv.

“Haha vad fan händer?! Jag är inte klar för Åkers. För att göra det klart för alla”, skriver han på Twitter efter att Länstidningen, med hänvisning till klubbens “pressmeddelande”, rapporterat om att han gör comeback.

“Hade jag haft en agent så hade han fått sparken”, skriver han vidare med glimten i ögat.

Gissningsvis lär vi få ett definitivt svar i frågan under måndagen.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter