Connect with us

Vill du skriva?

Vi söker ytterligare skribenter till Uppdragsport.se.

Vi söker stilistiskt säkra skribenter, med hjärtat i kringelstan, som behärskar det svenska språket, vill skriva nyheter, intervjua aktuella personer och täcka det mesta som rör Södertälje SK. Om du redan i dag arbetar med text är det helt klart en fördel.

Uppdragsport.se är ett ideellt projekt med mål att bli en portal för supportrar som vill läsa allt, absolut allt, rörande SSK.

Kontakta oss på info@uppdragsport.se och berätta mer om dig själv.

– Uppdragsport.se.

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Trista beskedet: SSK:s forwardsförvärv ur spel – missar fredagens match

SSK:s nyförvärv Nicklas Heinerö har ett par tunga skadebesked bakom sig.

Den talangfulle forwarden som var med och tog upp Djurgården i SHL 2013/2014 spelade en säsong i landets högsta serie – innan skadorna började samlas på hög.

– Jag har haft en del skador och känner därför också en väldigt stor revanschlust och tränar väldigt hårt nu för att komma tillbaka starkare än någonsin tidigare. I grunden är jag en offensiv spelare med bra spelsinne och bra blick för spelet men jag har även utvecklats till att vara bra åt båda hållen ute på isen, sa Heinerö när han värvades till SSK.

Därför kommer ytterligare frånvaro som en tung smäll.

Nicklas Heinerö åkte på en rejäl propp och lämnade isen i den första matchen mot brittiska Sheffield Steelers – där han bildade kedja med Fredric Weigell och nyförvärvet Markus Persson – förra helgen.

Och på onsdagen framkom det att 25-åringen har ådragit sig en hjärnskakning och kommer att genomgå den ”trappa” som är standard för att ta sig tillbaka till hundraprocentig form. Det ska alltså inte röra sig om en gammal skada som uppkommit.

Det enligt SSK:s informationsansvarige Fredrik Gustavell på Twitter.

Uppdaterat, 20:56, onsdag kväll: Det visade sig inte vara en hjärnskakning.

”Snurrigt blev det. Han trodde först själv hjärnskakning, men visade sig att han var sjuk”, skriver Gustavell på Twitter.

Se alla SSK:s matcher i Hockeyallsvenskan på C More – fixa ett abonnemang här och stötta samtidigt Uppdragsport.se.

Click to comment

SSK: SSK-TV: Valkvä Olsen hoppas på ny målsuccé –


Förra året tog han klivet över till svensk hockey – och öste in mål i BIK Karlskoga. Nu vill den norske landslagsspelaren Thomas Valkvä Olsen hjälpa SSK mot …

Click to comment

SSK: SSK-TV: Stor och snäll kille vill slå sig in i SSK:

Click to comment