Connect with us
Robert Carlsson. Foto: Youtube.
Robert Carlsson. Foto: Youtube.

Nyheter

Robert Carlsson spelar i SSK 2014/2015

Ikonen och kulturbäraren Robert Carlsson spelar i SSK ytterligare en säsong. De senaste dagarna ska 37-åringen ha kommit överens med klubben om ett nytt kontrakt.

Uppdragsport.se har flera gånger skrivit om Robert Carlssons vara eller icke vara i SSK den kommande säsongen. Det har pratats om muntliga avtal och otaliga turer.

Så sent som förra veckan skrev Uppdragsport.se att man mycket väl kunde komma överens under de kommande dagarna. Och enligt en trovärdig och återkommande tipsare ska man nu vara överens, vilket torde vara en glad nyhet för de som har undrat och undrar vad som egentligen händer i fallet Robert Carlsson.

För en fortsättning har inte varit helt självklar.

Nej, “Robban” själv deklarerade tidigt efter föregående säsong att det är i SSK han vill spela men bollen har hela tiden legat hos klubben som har avvaktat. Under tiden har ”Mr SSK” både tackat nej till andra allsvenska kontraktsförslag samt erbjudit sig att gå ner i lön för att få bära ”S”:et ännu en säsong.

Hur kontraktet är utformat framkommer inte men enligt källan, som är trovärdig, kommer Robert Carlsson att spela i SSK kommande säsong – det ska vara klart nu.

Det återstår att se när SSK väljer att offentliggöra överenskommelsen.

Under tisdagen blev det även klart att Boston Bruins skriver ett så kallat entry-level-kontrakt med SSK:s unge stjärna David Pastrnak. Det återstår att se var 18-åringen spelar nästkommande säsong.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

2 kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter