Connect with us
Robert Carlsson.
Robert Carlsson.

Match

“Robban” centrar Damien Fleury och Jason Gregoire

Robert Carlsson kliver in som center mot Västerås. Carlsson “vikarierar” därmed för skadade Mario Valery-Trabucco, som testades som förstacenter senast.

Efter ett mål på två matcher och två raka förluster, mot Linköping respektive Västerås, studsade SSK tillbaka och slog Leksand med 5-2 i senaste träningsmatchen.

På tisdagen möter man Västerås i ett “returmöte” i Gnesta och tränaren Johan Strömwall väljer då att göra en förändring med anledning av den skada som Mario Valery-Trabucco ådrog sig mot Leksand.

Robert Carlsson kommer att gå in som center mellan Damien Fleury och Jason Gregoire. En glödhet Gregoire, för övrigt, efter tre mål mot Leksand senast.

– Det som är klart är att Fleury och Gregoire spelar med Robban som center. Övriga formationer är beroende på om Thörna spelar eller ej, och där vet vi som sagt mer i morgon (läs: tisdag), säger Strömwall till klubbens hemsida.

Målskytten mot Linköping, J20:s Sebastian Bengtsson, finns också med i laget. Så även Patrik Kallmert.

Sebastian Idoff kommer, precis som mot Leksand, att vakta målet.

Matchen spelas i Gnesta Ishall och biljett kan köpas i entrén för 120 kronor för vuxen, 60 kronor för barn/ungdom upp till 12 år. Biljetter kan även förköpas på Pressbyrån och Statoil i Gnesta.

6 kommentarer

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Match