Connect with us

Hi, what are you looking for?

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Premiären avklarad!

Att äntligen få åka buss med laget till match igen,det  känns som tiden har stått stilla i månader tills i Torsdags, då det äntligen var tid för match igen!

Få känna att man kommer in i sitt rätta element och få vara del av ett lag som kämpar sitt yttersta i 3 x 20 minuter för att göra det vår idrott går ut på, att vinna! Visst, man ska ha kul och alla dessa saker som förväntas utav en elitidrottare men i grund och botten går allt ut på att vinna.

För detta ska gå vägen så måste vi ju spela också, få lite kött på benen innan det riktiga allvaret börjar, i första matchen så mötte vi det förmodade topplaget Linköping HC, dom har ett bra lag på pappret med några landslagspelare samt några bra och intressanta nyförvärv. Vi visste det skulle gå snabbt men det kanske gick lite för snabbt för att vara första matchen för säsongen.

Vi fick en ordentlig test och tycker vi klarade helt ok, med tanke på alla nya spelare vi har som kanske inte är vana vid sådant tempo som det utvecklade sig i matchen så tycker jag vi kommer undan med godkänt, fast man kan aldrig säga det är godkänt när vi förlorar.

Coach Johan Strömwall sa- Detta är kanske det bästa laget vi möter i år.

Man ska vara man nog att erkänna sig besegrad, för då vet du vad som krävs för att inte ska hända igen- Carl Idoff.

Min far var en elitidrottare själv och förlorade var det värsta som fanns, lever vidare det levnadssättet och förhoppningsvis får vi det in i SSK´s väggar för vi vill ju vara en vinnande maskin.

Nu väntar VIK i nästa träningsmatch på Tisdag, ett lag som spelar i samma division som oss, vilket gör att man vill sätta sig lite extra i respekt! Förhoppningsvis får vi tillbaka lite spelare i Pasta, Robban och vårt nyförvärv Jason!

 

Dagens fråga: Varför har domare rätt att yttra sig angående spelare, individer som utför sporten men när frågan vänds, alltså spelaren ifrågasätter domaren, då uppstår genast problem?

Varför inte kunna föra en dialog emellan parterna istället för att skylla ifrån sig 8/10 ggr?

En vän till mig sa alltid – En domare har gjort sitt jobb när man inte märker att han har varit med. Sant eller Falskt ?

 

Tills nästa gång, Trevlig helg och ta hand om era nära!

Mvh #43

 

8 kommentarer

8 kommentarer

 1. Profilbild

  Micke

  10 augusti, 2013 at 3:19 e m

  Hej!
  Saknar bild på nya setet!

  Ha det gott!

 2. Profilbild

  Jens

  10 augusti, 2013 at 4:10 e m

  Älskar att du bloggar! skönt att du delar med dig.

 3. Profilbild

  L

  10 augusti, 2013 at 4:24 e m

  Du har jävligt rätt ang. domaren.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Spelarkollen

Mikko Kalteva har avslutat sin karriär vid 36 års ålder.

Spelarkollen

Filip Gustavsson har inlett rookiesäsongen i NHL strålande.

Facebook

Senaste nytt

SSK-siffror

SSK byter tränare. Och det är ironiskt att den ansvarige för det som har varit SSK:s största styrka de senaste två säsongerna får lämna...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Intervjuer

Rasmus Kahilainen kom och drog fram som en virvelvind i Södertälje. Nu hoppas alla att 20-åringen blir kvar i SSK.

J18 & J20

Albert Sjöberg siktade på att ta en plats i a-laget. Det blev a-lagsdebut – och nu även förmodad landslagsdebut.

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...