Connect with us

SSK:s säsongskortsförsäljning har pågått ett tag, och bland annat sitter nyförvärvet Henrik Nyberg på kansliet och ringer runt till potentiella intressenter.

Och försäljningen går bra.

Hittills har man sålt över 500 säsongskort till privatpersoner. Enligt Christer Kronblad på SSK:s kansli är 600+ säsongskort en realistisk siffra – och ett mål – men han säger att hans personliga mål är 700 sålda säsongskort.

I fjol, i hockeyallsvenskan, sålde klubben drygt 1 000 säsongskort.

Att SSK ska nå målet 600 sålda säsongskort känns inte det minsta orealistiskt. Och på division 1-nivå är det få klubbar – om ens någon, bortsett från Björklöven för ett par säsonger sedan – som kan nå liknande siffror.  Med tanke på mängden lösbiljetter som säljs så kan vi räkna med en bra publiksiffra med division 1-mått mätt.

Många kommer att vänta till augusti med att boka sitt säsongskort, vilket är förståeligt. Sommarmånaderna innebär stora utgifter i form av semester och liknande.
2015-07-01_14h01_11

Utöver 500+ sålda säsongskort har SSK även 140+ medlemmar i den så kallade guldklubben. Ett medlemskap som kostar 1 850 kronor utan säsongskort, och 1 100 kronor med säsongskort, och som innefattar en rad sköna privilegier för att sätta guldkant på supportertillvaron. Dessutom sköna extrapengar till klubben.

Men för den som vill boka sitt säsongskort redan nu – klicka här.

Alternativt spara länken till i augusti.

Vi ses i Scaniarinken! Tillsammans ska vi se till att SSK har division 1-hockeyns överlägset bästa läktarstöd. Och det krävs om vi ska ta oss tillbaka till hockeyns finrum igen.

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter