Connect with us
Gregoire och Strömvall på upptaktsträffen.
Gregoire och Strömvall på upptaktsträffen.

Nyheter

“Nu kommer vi inte att vara snälla mot Nylanders”

Johan Strömwall var iskall när William och Michael Nylander kom på tal under tisdagens hockeyallsvenska upptaktsträff.

På tisdagen var det dags för hockeyallsvenskans årliga upptaktsträff.

Tränare Johan Strömwall och nyförvärvet Jason Gregoire var på plats för att representera SSK och “grillas” uppe på scen av bland annat Niklas Jihde, till vardags programledare i Viasat Hockey.

Strömwall inledde med att säga att många av spelarna har tagit med sig ett gott självförtroende från förra säsongens framgångsrika seriespel.

– En riktigt kul säsong för oss i SSK, sammanfattade Strömwall, som också var införstådd med att det inte kommer att erbjudas någon “NHL-hjälp” den här gången.

– Det är det här gänget som måste göra det. Vi är medvetna om det. Men jag tycker att det ser bra ut. Gruppen känns bra gruppdynamiskt, killarna har kul tillsammans och det är bra stämning, sade Strömwall.

Under Rögles presentation talade man – givetvis – om Michael och William Nylander. NHL-meriterade Röglebacken Andreas Lilja sade då att William Nylander var och är en av de största talanger han någonsin har sett.

Även Strömwall fick senare en fråga på temat Nylanders, då om hans syn på den infekterade situationen mellan SSK och familjen Nylander – en fråga som han besvarade iskallt.

– Det är ett avslutat kapitel för mig. Nu är det en ny säsong och nu kommer vi inte att vara snälla mot dem, sade Strömwall.

Det kommer en längre artikel från upptaktsträffen på Uppdragsport.se senare.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter