Connect with us

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Nu är det nära!

4 dagar kvar tills det vi alla har sett fram emot, Premiären utav HockeyAllsvenskan 2013/2014. Det har varit en lång transportsträcka sedan maj, vi har slitit tillsammans och svetsats ihop genom diverse moment och nu är det äntligen dags.

Vi möter ju ett favorit tippat Rögle(Mögle ,som det är i mina Malmö öron) som har ett bra lag på pappret och framförallt 2 namn som kanske höjer temperaturen i matchen lite, ni vet alla vilka jag pratar om, två otroligt skickliga spelare som vi kommer göra allt för att dem skall ha så tråkigt som möjligt i Lindab arena på torsdag. Vi hade 2 tunga matcher mot SHL-laget AIK men det spelet som vi visade upp där tror jag inte vi kommer få se i premiären, nu börjar det gälla om poäng och då kommer vinnarinstinkten fram ännu mera.

Vi har haft lite skavanker men förhoppningsvis får vi tillbaka lite gubbar tills torsdag, såg precis att vi hade lånat in Linus från Färjestad BK, vet tyvärr inte speciellt mycket om honom men är ett välkommet tillskott nu när vi har några spelare borta.

Vi körde ett dubbelpass idag, där andra passet var på betoning av PP som kommer vara en viktigt faktor nu när serien kommer vara så jämn som den kommer vara. Imorgon blir det “vanligt” pass för sedan skruva upp tempot på onsdag för drabbningen mot Rögle. Vi kommer även att hålla ett möte inom truppen för att se vad vi förväntar oss av varandra och som lag!

Hoppas ni kan hålla ut, jag gör knappt! Ge mig torsdag nu..

We´ll be in touch!

#43

6 kommentarer

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Målvaktstankar med Sebastian Idoff