Connect with us

Nyheter

“Det går tungt just nu”

Damien Fleury har inte fått den säsongsstart som förväntas av en poängkung. Hur ska SSK lösa forwardens måltorka?

Damien Fleurys två mål på elva matcher är allt annat än vad han själv, klubbledningen och supportrarna har förväntat sig av en så pass etablerad poängkung.

Men fransmannen har haft svårt att hitta målet.

Det har emellertid inte fattats lägen.

– Det går tungt just nu – jag har bara gjort två mål. Jag skjuter en massa men pucken vill bara inte gå in så jag får kämpa på, skjuta ännu mer så kommer det lossna till slut, säger Fleury till Marie Hallmans hockeyblogg.

Mot Almtuna, då SSK föll med 2-1 efter straffar, missade han dessutom sin tredje straff för säsongen.

– Ah jag blir så ledsen… Jag fick honom dit jag ville och var säker på att jag hade gjort mål men pucken gick på hans skridskoskena. Det är ren otur, men det är så det är för mig just nu. Jag har inte turen på min sida, jag träffar stolpen i typ varje match… men någon dag bara måste det släppa, säger Fleury till Marie Hallmans hockeyblogg efter matchen.

Mot Almtuna matchades Fleury ihop med Robert Carlsson och Johan Andersson.

Frågan för SSK är vem som ska slå passningarna till Damien Fleury.

Hur ska SSK lösa Damien Fleurys måltorka?

Tyck till i kommentarsfältet.

7 kommentarer

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter