Connect with us

Hi, what are you looking for?

Silly season

Modo är målet för Anton Forsberg

Succémålvakten Anton Forsberg spelar inte i Södertälje nästa säsong. I stället ser det ut att bli Modo för den unge talangen. Det berättar han för UppdragSport.se.

– Mitt mål är att ta en plats i Modo. Det är det jag siktar på just nu.

Succémålvakten Anton Forsberg spelar inte i Södertälje nästa säsong. I stället ser det ut att bli Modo för den unge talangen. Det berättar han för UppdragSport.se. <br> – Mitt mål är att ta en plats i Modo. Det är det jag siktar på just nu.

Anton Forsberg lånades under förra sommaren ut från Modo till SSK. Säsongen i Södertälje gick långt över förväntan – men nu är den 20-årige talangen sugen på nya mål.

För UppdragSport.se berättar Forsberg att han kommande säsong ska slåss för att ta en av de två målvaktsplatser som finns tillgängliga i Modos målvaktsuppställning.

– Jag är tillbaka i Örnsköldsvik och har kontrakt med Modo, så just nu ser det ut att bli elitserien med dem. Sen får vi se vad som händer, det är ju flera målvakter som har kontrakt. Men mitt mål är att ta en plats i Modo i år, så är det absolut. Det är det jag siktar på och tränar för just nu.

93,3 i räddningsprocent och hockeyallsvenskans nästa bäste målvakt – Anton Forsberg dansade sig snabbt in i många supportrars hjärtan. Nu vill 20-åringen tacka för säsongen, och är inte sen att hylla fansen.

Har du något du vill hälsa till SSK-supportrarna?

– Absolut! Jag vill tacka för allt stöd jag fått under säsongen. Det har varit ett väldigt bra år för mig, men också för laget. Det är en bra förening med väldigt bra fans. Jag har blivit väl omhändertagen! avslutar Forsberg.

 Redaktionen vill passa på att tacka Anton för hans insatser i SSK-tröjan och önskar honom all lycka till i framtiden.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...

Spelarkollen

Mikko Kalteva har avslutat sin karriär vid 36 års ålder.

Spelarkollen

Filip Gustavsson har inlett rookiesäsongen i NHL strålande.

Nyheter

Jonatan Harju kommer till SSK från Tingsryd med en bra säsong i ryggen. Men innan genombrottsäsongen hade 23-åringen en tuff tillvaro i Karlskoga. Men...

Facebook

Senaste nytt

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Intervjuer

Rasmus Kahilainen kom och drog fram som en virvelvind i Södertälje. Nu hoppas alla att 20-åringen blir kvar i SSK.

J18 & J20

Albert Sjöberg siktade på att ta en plats i a-laget. Det blev a-lagsdebut – och nu även förmodad landslagsdebut.

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...

Nyheter

Ingen vila efter SSK:s respass i slutspelet.