Connect with us

Nyheter

Michael Nylander klar för Rögle: “En viktig pusselbit”

UPPDATERAD. Det har sedan länge tisslat och tasslats om Rögle. Och under måndagskvällen blev det klart att Michael Nylander spelar i Rögle den kommande säsongen. Nu är det bara en tidsfråga innan sonen William kritar på.

Brynäs, AIK, Modo – ja klubbarna som sägs ha varit sugna på William Nylander är många. Men paketlösningen, som även innehöll 41-årige Michael Nylander, verkar inte ha uppfattats som lika attraherande.

Nu ser turerna emellertid ut att vara över.

I kväll presenterades Michael Nylander inför Röglepubliken under lagets första isträning på måndagskvällen. William, som är på landslagsuppdrag kommer inte kunna närvara, men sannolikheten att även han kommer presenteras är av många skäl väldigt hög.

– Han är otroligt seriös i sin träning och inställning. En viktig pusselbit både på isen och utanför i vår strävan att vara med och slåss om topplaceringar, säger Rögles sportchef Anders “Masken” Carlsson.

Under förra säsongen, som tillbringades i SSK, lyckades Michael skrapa ihop 26 poäng på 28 matcher. William, som bara hann spela 18 matcher, gjorde nio poäng.

Huruvida William kommer spela i Rögle via utlåning av AIK är ännu oklart.

Mauri Hermundsson är skribent på Uppdragsport.se. Till vardags arbetar han som journalist. Säsongskort på K.

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter