Connect with us

Nyheter

“Malmö, Västerås och SSK tar allt”

Oskarshamns sportchef, Roger Jönsson, menar att silly season hittills har varit “galen”. Främst på grund av Malmö, Västerås och SSK.

Silly season har varit intensiv på sina håll. Malmö har täppt igen sina luckor med material av högsta kvalitet, medan Västerås har utökat en redan giftig trupp. Samtidigt har utmanaren SSK mer eller mindre värvat ihop ett helt nytt lag med i sammanhanget hög kompetens på de flesta platser

Och de andra lagen märker av kapprustningen.

– Det är galet. Malmö, Västerås och Södertälje tar allt. Jag har ingen chans, och ska inte heller ha det sett till våra budgetar, i budgivningarna med dem. Jag sa till Jens Jakobs agent att jag var intresserad. Då sa han: “Du ska veta att han kostar så mycket”. Sedan var jag inte intresserad längre…, säger Oskarshamns sportchef, Roger Jönsson, till Barometern på frågan hur han upplever silly season så här långt.

I samma veva hävdar Jönsson att man faktiskt inte var intresserade av SSK-förvärvet Francois Bouchard. Trots att denne tillhörde lagets bäste spelare förra säsongen. Och trots att man faktiskt gav honom ett bud.

– Jag var ärligt talat inte så jättesugen. Vi gav honom ett bud, men med de pengar han begärde så hade han lönemässigt varit vår nummer ett eller två ho oss och det är väl frågan om han skulle varit det i verkligheten, säger Jönsson.

Roger Jönsson erkänner dock att man faktiskt var intresserade av färske SSK-forwarden James Sixsmith.

I samma intervju framkommer det att Mattias Beck ska vara ett namn för Oskarshamn.

Men enligt fortsatta uppgifter till Uppdragsport.se ska SSK vara närmast Mattias Beck.

Apropå Sixsmith – läs Uppdragsport.se:s intervju med SSK:s senaste nyförvärv här.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter