Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Lapp på luckan för SSK sittplats – men finns andra biljetter kvar till seriepremiären

Det är i allra högsta grad tid att boka DIN biljett till SSK:s heta seriepremiär – borta mot topptippade Huddinge. Redan nu ser vi ut att bli 600+ SSK:are.

UppdragSport.se har tidigare rapporterat rörande biljettläget inför seriepremiären borta mot Huddinge.

Då såg biljettläget bra ut och sedan dess har det trummat på.

Så pass att det nu är ”lapp på luckan” för sittplatspublik. För SSK:s del innebär det MINST 300 SSK-supportrar på sittplats då 300 biljetter har bokats via en särskild bokningslänk avsedd för gästande supportrar.

Lägg därtill de som bokat via ordinarie bokningssystem – där återstår ännu 20-talet biljetter, enligt Huddinge, så skynda fynda – och personer som bokar ståplatsbiljetter fram till matchstart.

I nuläget har drygt 100-talet personer bokat ståplats. Det finns, enligt Huddinge Hockey, minst 250 ståplatsbiljetter öronmärkta för SSK:are kvar.

Vad betyder det nu när alla SSK:s öronmärkta sittplatsbiljetter är slut?

– Då är det slutsålt, ”lapp på luckan”. Eller så släpper vi fler biljetter, säger Peter Hällsås, klubbchef Huddinge Hockey, till Uppdragsport.se och fortsätter:

– Som läget är just nu så det i första hand sittplatsbiljetter som har sålts och det är i princip bara ståplatsbiljetter kvar. Om ståplats bokar på bättre nu i början på veckan så kommer vi eventuellt ta in en extra kortsideläktare för att få plats med mer publik. Måste dock ha en diskussion med polisen om detta först.

Ja, SSK har drygt 450 öronmärkta biljetter uppbokade i nuläget.

Men en kvalificerad gissning är att vi blir minst 600+ på plats.

Det gäller dock att alla bokar nu. Boka någon av de sista sittplatserna via ordinarie bokningsystem här, alternativt en biljett till SSK:s bortaståläktare för 100 kronor per person – billigare än det är i ”luckan”, alltså. Det finns alltså minst 250 biljetter till SSK-klacken kvar i skrivande stund.

Skulle fler sittplatsbiljetter komma loss kommer vi att informera alla om det.

SSK:s supporterklubb, Supporterklubben, är just nu i full gång med att förbereda ett tifo till seriepremiären.

– Jag kan ju inte avslöja så himla mycket om motiv och så vidare. Men vi har som sagt varit där och tagit mått på läktaren, både våg- och lodrätt. Det blir lite utmanande att få till något spektakulärt när själva läktaren bara är fem meter hög och sju meter mellan pressläktare och sarg. Vi har kommit fram till så mycket som så att det kommer gå i de klassiska färgerna som det sägs vi ska spela i. Själva budskapet får bli en överraskning men det kommer ju ha koppling till att SSK är mer än bara ishockey för oss, har Supporterklubbens ordförande Fredrik Andersson tidigare sagt till Uppdragsport.se.

Nedan kan du se lite bilder från tifo-förberedelserna:

Kommentera här

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Spelarkollen

Mikko Kalteva har avslutat sin karriär vid 36 års ålder.

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Facebook

Senaste nytt

Analys

Uppdragsports Andreas Häggström går igenom turerna rörande Dennis Bozic och undrar försiktigt: Blir 30-åringen verkligen kvar som tränare?

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.

SSK-siffror

SSK byter tränare. Och det är ironiskt att den ansvarige för det som har varit SSK:s största styrka de senaste två säsongerna får lämna...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....