Connect with us
Per Nygårds.
Per Nygårds.

Silly season

Källa: Per Nygårds framtid i SSK fortsatt osäker

Sportchef Per Nygårds framtid i SSK är inte garanterad. Det berättar en källa för UppdragSport.se.

SSK:s ordförande Jan Bergman har tidigare talat i termer som kan tolkas som att styrelsen lämnar dörrar öppna angående sportchef Per Nygårds framtid i SSK, trots att den sistnämnde har ett år kvar på kontraktet.

– Nygge har ett år kvar på kontraktet och vi kommer att utvärdera. Det finns en gedigen fundering inom styrelsen till varför vi inte har lyckats på många år och vi måste granska oss själva, sade Jan Bergman till Länstidningen.

Enligt en källa som tidigare varit aktiv inom klubben har personer inom SSK lobbat för en förändring på sportchefsposten. Än så länge har inga konkreta förhandlingar inletts, men diskussioner förs med olika namn.

– Det finns några personer inom SSK som vill ha ett nytt namn. De har själva haft kontakt med potentiella kandidater, säger källan till Uppdragsport.se.

Mot bakgrund av Jan Bergmans uttalande i LT, samt det faktum att personer inom SSK alltså internt lobbar för olika namn, finns det således anledning att tro att saker vara på gång på sportchefsposten.

Å andra sidan har Per Nygårds ett år kvar på kontraktet.

Än har inte det sista ordet sagts, men säkert är i alla fall att Per Nygårds fortsättning i klubben inte är garanterad.

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Silly season