Connect with us

Nyheter

“Vi har andra som tvingats tacka nej till elitserien”

Det blev aldrig något möte mellan SSK och William Nylander Altelius. I stället säger man att bollen nu ligger hos Nylanders.

I torsdags sa SSK:s ordförande, Jan Bergman, till Uppdragsport.se att man skulle försöka ha ett möte med William Nylander Altelius under fredagen.

Men något möte blev det aldrig. Och just nu tycks det vara stiltje kring förhandlingsbordet.

– Vi har inte haft någon verbal kontakt i dag (läs: fredag). Vi väntar på någon form av feedback från deras sida. De har sagt att de ska återkomma inom kort. Bollen ligger hos dem, säger Bergman till Uppdragsport.se, och understryker det han tidigare har sagt:

– Vi anser inte att de krav för en övergång som finns i kontraktet har uppfyllts.

Men hur ser ni på att behålla personer i truppen som egentligen vill spela/vara någon annanstans?

– Sörensen och Nylander har väl inte direkt uppgett att de inte villa vara hos oss. Men ja, jag får återigen betona vikten av att hålla avtal oavsett om andra alternativ kommer upp.

Jan Bergman säger dessutom att Sörensen och Nylander den yngre inte är ensamma om locktoner från lag högre upp i seriesystemet.

– Bara för att det kommer upp andra förslag på bordet betyder det inte att avtal plötsligt inte gäller. Vi har andra spelare i laget som tvingats tacka nej till elitserien för att de har avtal med oss, säger Bergman till Uppdragsport.se.

1 kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter