Connect with us
Mario Trabucco. Foto: Richard Himberg.
Mario Trabucco. Foto: Richard Himberg.

Nyheter

Mario Trabucco lämnar SSK

Mario Trabucco fanns inte med mot Djurgården på måndagskvällen – och fanns inte med när SSK samlades på tisdagen.

Tidigare i november skrev den initierade bloggaren Mrmadhawk.se att SSK:s tilltänkta spetsförvärv Mario Trabucco – som blott mäktat med tre poäng (0+3) sedan ankomsten – var på väg bort.

Anledningen ska ha varit den skrala poängproduktionen. Mrmadhawk.se skrev vidare att det då funnits planer på att låta Trabucco träna med juniorlaget.

I samband med publiceringen gick emellertid SSK:s lagledning ut och dementerade uppgifterna och hänvisade till att kanadensaren lyft sitt spel.

– Nej, det där stämmer inte. Han spelade bra senast och i powerplay, sa huvudtränaren Anders Sörensen till Länstidningen då.

Men i senaste hemmamatchen mot Oskarshamn bänkades Trabucco i den andra perioden – och i gårdagens succématch mot Djurgården, då SSK vann med 1-2, fanns han inte med i laget över huvud taget.

Enligt uppgifter till Uppdragsport.se ska Trabucco dessutom inte ha varit med när laget samlades dagen efter segern.

Vilket spär på ryktena om att den 26-årige kanadensaren kan ha gjort sitt i klubben. Inte minst med tanke på Alexander Rindal sista tid i laget, som började med att han inte fick delta vid träningarna och sedermera fick lämna klubben.

Mycket tyder alltså på att Mario Trabucco nu går samma öde till mötes och att vi sett hans sista match i SSK-tröjan.

UppdragSport.se nådde under kvällen klubbdirektör Maria Andark. Hon bekräftade att Trabucco inte var med under förmiddagsträningen men valde att inte spekulera vidare i fallet.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

9 kommentarer

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter