Connect with us
Idoff får förtroendet i kassen.

Inför match

Idoff i mål när SSK tar sig an Timrå

Efter tisdagens rejäla magplask mot Karlskrona beger sig nu SSK upp mot Medelpad för att möta bottenkonkurrenten Timrå.

2-6 och ännu ett rejält bottennapp inför sin hemmapublik. Matchen mot överraskningslaget Karlskrona vill nog de flesta SSK:arna glömma.

Därför faller det sig väl att man redan ikväll ges en ny chans till revansch när Timrå står för motståndet. SSK kommer till spel med en skadefri trupp sånär som på långtidsskadade Jesper Frödén.

Timrå, som även de haft problem under inledningen av säsongen, parkerar för närvarande på en tiondeplats i tabellen – en placering ovanför SSK. Lagets assisterande tränare, Ante Karlsson, vet vad som krävs för att vinna drabbningen.

– Mot Södertälje gäller det att vi fortsätter spela på det sätt vi gjorde mot Mora med intensiv skridskoåkning, hård forechecking och har ett högt pucktempo. Jag vill också att vi kan få långa anfall och på så sätt trycka fast dem i egen zon, säger han till Timrås hemsida.

Men SSK:s huvudtränare Anders Sörensen har även han ett segerrecept klart.

– De kommer forechecka hårt och försöka stressa våra backar så det gäller att spela enkelt tidigt. Efter att ha rett ut den inledande stormen kan vi börja få igång vårt eget spel, berättar han på SSK:s officiella hemsida.

SSK kommer till spel med följande kedjor.

Gregoire – DeSimone – Fleury
Carlsson – Fröberg – Pastrnák
F.Andersson – Thörnberg – Trabucco
J. Andersson – Billberg – Engström

Matchen sänds på S24.se för 89 kronor. Vill man istället lägga dessa pengar på ett en god hamburgare och öl samtidigt som man ser matchen tillsammans med andra SSK:are, visas matchen på Limerick i Södertälje.

Mauri Hermundsson är skribent på Uppdragsport.se. Till vardags arbetar han som journalist. Säsongskort på K.

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Inför match