Connect with us
Jason Gregoire. Foto: David Nilsson Hamne
Jason Gregoire. Foto: David Nilsson Hamne

Inför match

Gregoire fortsatt skadad – lirar inte mot Timrå

Mario Trabucco och Jason Gregoire är fortsatt skadade. Den sistnämnda är närmast spel men mot Timrå tar man det säkra i första hand och vilar försäsongens poängkung. “Det blir smartast att göra så” säger Gregoire.

Han värvades som en viktig kugge till lagbygget och visade prov på det under försäsongen. Dock har Jason Gregoire ännu inte kunnat bekänna färg under seriespel då han varit skadad de första tre matcherna, och fler blir det.

– Det är väldigt frustrerande. Det är inte alls kul att sitta på läktaren eller att som senast titta på TV och se på när man vet att man borde vara på isen och hjälpa till, säger Gregoire.

Det var under träningsmatchen mot AIK på Hovet som han drog på sig en skada på överkroppen då han fick en spelare över sig. Han har varit stel och haft ont men han ger inte sken av att det är något allvarligt.

– Det känns bra nu, det har verkligen blivit bättre, säger den kanadensiska anfallaren lugnt.

Trots att det känns bättre klev han av efter halva fredagsträningen och han kan inte spela mot Timrå.

– Jag pratade precis med läkaren och det vore dumt att spela mot Timrå kom vi överens om. Risken är att det blir värre och att jag blir borta i över en månad. Det känns bäst att göra såhär tycker jag.

SSK-fansen hoppas på snar återkomst och Gregoire ber dem att hålla ut ett litet tag till.

– Någon gång nästa vecka lär jag kunna vara med och spela igen.

Sedan tidigare har laget även skador på anfallarna Mario Trabucco, Jesper Frödén och backen Fredrik Sonntag.

David är främst fotograf - men också skribent - på UppdragSport.se. Arbetar till vardags som journalist inom print, radio och tv.

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Inför match