Connect with us
Karlskrona. Foto: Stefan Andreasson.
Karlskrona. Foto: Stefan Andreasson.

Inför match

Gregoire fortsatt borta när SSK beger sig till Karlskrona

SSK:s skadelista fortsatt intakt och målvakatsrokad på gång när SSK tar sig an Karlskrona.

Två matcher är avverkade, fyra poäng är inspelade. Under onsdagen är det dags för SSK:s tredje utmaning; formtoppade Karlskrona. Ett lag som under sina två inledande matcher redan hunnit samla ihop sex poäng – och fått med sig målskillnaden 10-0.

Det är med andra ord en tuff utmaning som väntar Johan Strömwalls mannar i Telenor Arena. Och inte blir det bättra av den alltjämt intakta skadelistan innehållande långtidsskadade Jesper Frödén, forwardssduon Jason Gregoire och Mario Trabucco samt backen Fredrik Sonntag.

Det fanns tidigare förhoppningar om att Gregoire skulle vara tillbaka lagom till matchen –  exempelvis tränade han med laget under måndagen– men SSK tar det säkra före det osäkra och låter forwardsstjärnan vila ytterligare en match.

Den enda egentliga skillnaden från SSK:s lag under matchen mot Mora är på målvaktssidan. Niklas Lundström, som stått de två inledande matcherna, sätts under morgondagen åt sidan till förmån för Sebastian Idoff som därmed får göra säsongpremiär i HockeyAllsvenskan.

Matchen startar 19.00 och sänds på Viasat/Viaplay. Vill man se den tillsammans med andra SSK:are är man välkommen till puben Limerick som kommer sända denna, och alla SSK:s resterande matcher i HockeyAllsvenskan.

 

Mauri Hermundsson är skribent på Uppdragsport.se. Till vardags arbetar han som journalist. Säsongskort på K.

27 kommentarer

27 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Inför match