Connect with us
UppdragSport.se.
UppdragSport.se.

Nyheter

Förändringar på UppdragSport.se

Andreas Häggström berättar om de förändringar som har skett på Uppdragsport.se.

UppdragSport.se har sedan starten i april haft en rad olika utformningar och arbetet med att hitta en identitet har fortgått sedan dag ett.

I samband med att seriespelet nu närmar sig, och vi har hunnit sätta en “agenda”, har vi knackat ytterligare kod och intagit en slutgiltig form.

En form som passar innehållet. Lite mer tidningskänsla.

I och med att sajten har vuxit sedan lanseringen – med tillkomna krönikörer och bloggare, samt en ökad ström av innehåll, m.m – kräver helt enkelt sajten en viss utformning. Och den sajt som du ser nu är det UppdragSport.se som vi hela tiden har eftersträvat.

Tanken med nuvarande form är att göra sajten mer enkel, användarvänlig och luftig, och öka möjligheterna att presentera innehåll på ett bra sätt utan att det känns för “ihoptryckt”. Det ska finnas utrymme. På förstasidan ser man nu vår senaste artikel i något större format. Sedan fyra nyheter i ett mindre format. Vi har även gjort rum för en stor bloggpuff för vår bloggare Sebastian Idoff – som sig bör. Vi har även lagt till sektionen “SENASTE MATCH” med en länk till vår senaste matchrapport och en bildlänk till poängligan under försäsongen.

Scrollar man ner finner man ytterligare nyheter, intervjuer och artiklar, samt vårt Twitterflöde och vårt senaste bildspel.

Man ska med andra ord kunna hitta allt redan på förstasidan.

Samtidigt har vi försökt att göra mobilversionen av sajten än bättre.

Vi har även karvat till vår grafiska profil och justerat logotypen. Vi har skrotat SSK-S:et för att helt och hållet inta en egen grafisk identitet. Det resulterade även i en betydligt mer stilren logotyp.

Framöver kommer vi att optimera förändringarna och lösa de buggar som kan tänkas finnas.

Vi hoppas att ni gillar förändringarna och fortsätter att besöka UppdragSport.se.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter