Connect with us

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Dubbelt upp !

Dags för en ny säsong på isen, tror alla ser fram emot att äntligen får äntra Axa´s is och få göra det alla hockeyspelare brinner för !

Det blir även nytt för mig, jag har fått en chans att kunna bidra med åsikter och kommentarer om ämnet hockey, alla synpunkter kommer tas upp på bloggen, men att komma ihåg, allt som skrivs är åsikter och alla har rätt till sina !

Bloggen kommer följa med under alla matcher och få lite inside av spelarna i SSK och vad som sker under bussresorna, även bilder kommer läggas upp just för att få lite känsla i det! Going to do my best, still a rookie at this !

Nog om det, nu är det dags för det alla fans, spelare, ledare etc har väntat på, Isen !  Idag kl 17:30 så får pigvinerna testa isen och självklart hoppas vi på ett grymt stöd av våra underbara supportrar.

Ska bli kul att se alla nya på isen, framför allt våra nyförvärv som ska hjälpa till för att nå våra mål, från förra säsongen tror jag många suktar efter mer så vi har satt höga krav på varandra för att få en minst lika lyckad säsong som föregående, fast med bättre avslutning !

Förhoppningsvis ses vi i templet ikväll, nu startar äntligen säsongen !

Best Regards #43

5 kommentarer

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Målvaktstankar med Sebastian Idoff